Dijital dünyayı Digilup ile keşfedin…

0212 442 30 00

TikTok’da dislike özelliği test ediliyor

Çeşitli eleştirilere maruz kalsa da popülerliği hızla artan sosyal medya platformu TikTok, yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. TikTok, yeni çalışmasında, içerik denetleme sistemi ile birlikte çalışacak özelliğin test sürecini başlattı. TikTok dislike çalışmaları geliştiriyor.

TikTok, yorumlar kısmında “dislike” butonunu test ettiğini duyurdu. Seçilen kullanıcıların uygulamalarında, test aşaması ile birlikte yorumlar kısmında “dislike” seçeneği görülüyor.

Yeni uygulamada, TikTok kullanıcıları, “ilgisiz veya uygunsuz” buldukları yorumları, belirtebilecek. Platform, bu sayede kullanıcılarının yorumlar üzerinde kontrol sahibi olmalarına olanak tanıyacak.

TikTok’ta, diğer platformlarda olduğu gibi, postların beğenilmeme sayısı belli olmayacak. Bir yorum beğenilmediğinde, firmanın denetleme sistemi yanıtı kaydedecek ve buna göre önlem alacak.

TikTok, uygulamadaki bu detay ile kullanıcıların kötü hissetmesine engel olmayı hedefliyor.

Sosyal Medyada yorumlandı

TikTok’un dislike çalışmaları, Twitter’da da yorumlandı. DigiLUP verilerine göre, 1.500’ü aşkın posta TikTok dislike çalışmaları yansıdı.

TikTok dislike
TikTok dislike

TikTok dislike

Sosyal medyadaki yeni özelliklerle ilgili gelişmeleri takip etmek için, blog sayfamızı veya sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

TikTok da dahil, sosyal medya platformlarında paylaşılan post ve yorumları takip edebilmek için, DigiLUP platformunda profesyonel destek alabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin.