Dijital dünyayı Digilup ile keşfedin…

0212 442 30 00

Beklenen düzenleme için ilk görüntü

Twitter kullanıcıları, postların düzenlenmesine dönük uygulamayı, uzun bir süredir bekliyordu. Twitter düzenleme özelliği ile ilgili yeni çalışmaların ilk görüntüsünü yayınladı.

Twitter, uzun süredir kullanıcıların istediği düzenleme özelliğinden ilk görüntü geldi. Bir süre önce, şirketin yeni ortağı Elon Musk’ın yaptığı anket sonuçlarında da kullanıcılar tarafından talep edilen Twitter düzenleme özelliği yakında platformda olacak.

Henüz görsel aşamasında

Twitter’ın beta sürümünü kullanan bazı kullanıcılar özelliğin arayüze geldiğini gördü. Ancak bu sadece tasarım aşamasında yapılan bir geliştirme. Özellik, beta sürümünde bile henüz işlevsel değil.

Twitter düzenleme özelliği

Platformun abonelik hizmeti olan Twitter Blue kullanıcılarının ise düzenleme özelliğine diğer kullanıcılardan daha erken erişebileceği aktarıldı.

Bu düzenleme ile kullanıcılar, tweet’teki yazım hatalarını, daha önce almış oldukları yanıtları, retweetleri veya beğenileri, istedikleri gibi, düzeltebilecekler.

Şirketin tüketici ürünleri başkan yardımcısı Jay Sullivan, konuyla ilgili açıklamasında “uzun yıllardır en çok talep edilen Twitter özelliği” olduğunu söylerken, özelliği “güvenli bir şekilde” nasıl oluşturacakları üzerine araştırma yaptıklarının vurguladı.

Haber, sosyal medyada da yorumlandı. İşte bazı sonuçlar:

Twitter düzenleme özelliği
Twitter düzenleme özelliği

Sosyal medyadaki yeni özelliklerle ilgili gelişmeleri takip etmek için, blog sayfamızı veya sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Twitter, Facebook, Instagram, Youtube, TikTok gibi bir çok sosyal medya platformlarında paylaşılan post ve yorumları takip edebilmek için, DigiLUP platformundan profesyonel destek alabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin.