Dijital dünyayı Digilup ile keşfedin…

0212 442 30 00

Elon Musk Twitter’ı satın aldı

Dünyanın en çok konuşulan isimlerinden, SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’ı, 44 milyar dolara satın aldı. Elon Musk Twitter gelişmeleri hızla sosyal medyada yayıldı.

Twitter’ı satın aldığını basın açıklaması ile duyuran Musk, ”İfade özgürlüğü, işleyen bir demokrasinin temel taşıdır ve Twitter insanlığın geleceği için hayati önem taşıyan konuların tartışıldığı dijital şehir meydanıdır” dedi. Ayrıca Musk, “Ayrıca ürünü yeni özelliklerle geliştirerek, güveni artırmak için algoritmaları açık kaynak yaparak, spam botlarını yenerek ve tüm insanların kimliğini doğrulayarak, Twitter’ı her zamankinden daha iyi hale getirmek istiyorum. Twitter’ın muazzam bir potansiyeli var. Onu ortaya çıkarmak için şirket ve kullanıcı topluluğuyla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum” vurgulamasında bulundu.

Elon Musk ve Twitter gelişmelerini yakından takip edenler, bu satın alımı sosyal medya paylaşımlarında yorumladı. Sosyal medyada “Elon Musk” ve “Twitter” ile ilgili milyonlarca yorum yapıldı.

Elon Musk Twitter

Elon Musk, bu satın alımı, Twitter hesabından paylaştığı post ile de duyurdu. @elonmusk hesabından yapılan paylaşımda, “Umarım en kötü eleştirmenlerim bile Twitter’da kalır, çünkü ifade özgürlüğü bu demektir” yazıldı.

İşte öne çıkan bazı postlar:

Elon Musk Twitter

Elon Musk Twitter

Sosyal medyadaki yeni özelliklerle ilgili gelişmeleri takip etmek için, blog sayfamızı veya sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.