Final kararıyla hayranları tarafından yoğun eleştiri alan Afili Aşk, bu hafta da zirvede. Haftalardır zirveyi bırakmayan dizi, bu hafta en düşük yansıma sayısı almasına rağmen, birinci sırada.

Sefirin Kızı zirveyi zorluyor

Afili Aşk bittikten sonra, zirveye yerleşecek dizinin merak konusu olduğu şu günlerde, Sefirin Kızı dizisinin yükselişi dikkat çekti.

Haftalardır Atv’de yayınlanan Hercai dizisinin Afili Aşk’ı takip ettiği gözlemlenirken, bu hafta ikinci sıraya Sefirin Kızı yerleşti.

Dizi, sevenlerinin yanısıra, Sancar ile Gediz arasında kalan hayranları ve Nare’nin performansını öven sosyal medya kullanıcıları ile yansımasını arttıracak gibi.

Bu hafta da her hafta olduğu gibi, hikaye ile ilgili yapılan yorumlar ve oyunculara övgüler paylaşımlara yansıdı. Son bölümdeki, Nare ve Sancar’ın birlikte ağlaması ile Sancar’ın, yeminine rağmen “Nare” ismini söylemesi, yorumlara damgasını vurdu.

Kahraman karakteri sevildi

Son bölüm itibariyle, diziye katılan Bülent Şakrak, Kahraman rolüyle Sadıçlar Holding’in rakibi olacağını göstermişti. Şakrak, ilk sahnesiyle övgü dola paylaşımlara yansıdı.

Çukur’dan sürpriz

Bir sürpriz çıkış da Show Tv’de yayınlanan Çukur dizisinden geldi. Barış Arduç’un katıldığı dizi, bu hafta sosyal medya yansımasını iki kat arttırarak, 3. sıraya yerleşti.

Resim

Çukur dizisiyle ilgili paylaşımların 30 bine yakını yurtdışından yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir