MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel sosyal medya dinleme servisi Digilup verilerine göre, bu hafta yerli dizilerde rol alan erkek oyuncuların, sosyal medya sıralamasında değişiklik var.

Zirvedeki yerini koruyan Sefirin Kızı dizisinin Sancar’ı Engin Akyürek yorumları, yarım milyonu buldu.

Engin Akyürek ile ilgili paylaşımlarda, Tuba Büyüküstün ile yapılan fotoğraf çekimleri öne çıktı. Hayranları, ikilinin fotoğraflarını çok beğendiğini yazdı.

Berker Güven yorumları arttı

Geçtiğimiz sezonlarda Zalim İstanbul dizisindeki performansıyla takdir toplayan ve dizi yayındayken, Digilup Top 10 listesinin ilk sıralarında yer alan Berker Güven, bu hafta da aynı çıkışı gösterdi.

Bu sezon Alev Alev dizisinde, hem iyi hem kötü karakter özelliklerini barındıran İskender rolüyle izlediğimiz Berker Güven, hikayedeki değişimiyle öne çıktı.

İskender ve Çiçek karakterini, tüm imkansızlıklara rağmen birbirine yakıştıran izleyici, ikiliyle ilgili yorumlarını arttırdı. Berker Güven’in yorumları, yüzde 50’den daha fazla arttı ve oyuncuyu 2. sıraya yerleştirdi.

Ekin Koç desteği arttı

Bu sezon Uyanış: Büyük Selçuklu dizisindeki performansıyla popülerliğini arttıran Ekin Koç, sosyal medyada olumlu yorumlarla yer buldu. Geçen haftaya göre yansımaları artan oyuncu, bu hafta 9. sırada yer aldı.

Hercai’nin sevilen oyuncusu Akın Akınözü de bu hafta sıralamasını ve yansımalarını arttıran oyunculardan oldu.

Aras Bulut İynemli performansı sosyal medyada

Çukur dizisinde rol alan Aras Bulut İynemli, haftanın yükselen oyuncuları arasında yer aldı. İynemli ile ilgili yorumlar 2 kat arttı ve oyuncuyu 10. sıraya yerleştirdi.

Aras Bulut İynemli’nin daha önceki projelerde sergilediği performansa da değinilen paylaşımlarda, Çukur’daki partneri Damla Sönmez ile birlikte yer aldığı görsel öne çıktı.

Cemal Can Canseven’tan Şımarık performansı

Yansımaları artan bir diğer oyuncu da dijital platformlarda yayınlanan dizilerdeki oyunculardan oldu.

Exxen’de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisindeki rolüyle hayranlarının yakından takip ettiği Cemal Can Canseven, bu hafta yansımalarını iki kat arttırdı. Canseven ile ilgili paylaşımlarda Tarkan’ın Şımarık şarkısını yorumladığı sahne öne çıktı.

İşte, Digilup Top 10 listesinin ikinci 10 sıralamasında yer alan erkek oyuncuların son haftadaki ileti sayıları:

11 Murat Yıldırım Ramo 45.700
12 Tolga Sarıtaş Arıza 31.200
13 Burak Deniz Maraşlı 26.700
14 Taner Ölmez Mucize Doktor 26.300
15 Cemal Can Canseven İşte Bu Benim Masalım 11.700
16 Alperen Duymaz Son Yaz 8.600
17 Anıl İlter Sen Çal Kapımı 6.100
18 Cüneyt Arkın Kuruluş Osman 4.800
19 Deniz Can Aktaş Menajerimi Ara 4.500
20 Burak Özçivit Kuruluş Osman 3.900

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir