Netflix’in yeni yerli dizisi, Berkun Oya’nın Bir Başkadır dizisi oldu. Dizide, bir çok ünlü oyuncu, alışkın olunmayan farklı karakterlerde, yüksek performanslarıyla yer alıyor. Başta Meryem karakteriyle hayranlarını ters köşe yapan Öykü Karayel olmak üzere, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Settar Tanrıöğen, Tülin Özen, Bige Önal gibi bir çok oyuncu, çok içimizden bir hikayeyi anlatıyor.

İzleyiciyi, ülkenin geçmişiyle bugünü arasında düşündüren, aslında hep içinde olduğu bir hikayeyi karşıdan, farklı bir bakış açısıyla izlettiren bir yapım olarak, çok konuşulacağa benziyor.

İlk sezonuyla platformda yayına girmesiyle, izleyicinin dikkat çeken dizi ile ilgili başta sanatçılar olmak üzere sosyal medya kullanıcıları, verilen tüm emeklerin karşılığını verdi adeta. Dizi, rahatsız etmeden Türkiye’deki değişimi ustalıkla göstermesi, oyuncular ve yönetmen performanslarıyla ilk günden beri sosyal medyada takdir ediliyor.

Bu hafta 50 bini aşkın sosyal medya paylaşımına konu olan dizi, Digilup Top 10 listesinin 7. sırasında yer aldı.

Başta Ferdi Özbeğen’in olmak üzere, özlenen şarkılara ve Türkiye’den orijinal görüntülere de yer verilen dizi ile ilgili, bazı paylaşımlar:

Masumlar Apartmanı yükselişte

TRT 1’in sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, bu hafta sosyal medyadaki etkileşimini arttırdı. Özellikle Safiye ve Gülben sahneleri, hikayedeki gerilimi arttırarak izleyiciye heyecanlandırdı.

İşte Sadakatsiz’deki o sahne

Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz’de, ilk fragmanlarda geçen ve heyecanla beklenen sahne, son bölümde ekrana gelince, dizinin sosyal medyadaki yansıması da arttı.

Asya’nın, eşinin genç sevgilisi Derin’in ailesine, durumu anlatması ile Asya gibi “kadının kendine güvenmesinin” önemini anlatan paylaşımlarla, Sadakatsiz yorumları sosyal medyada iki katına çıktı. Dizi bu hafta 6. sırada yer aldı.

Öğretmen iz bırakarak veda etti

İlker Kaleli’nin başrolünde yer aldığı, Fox Tv’de yayınlanan Öğretmen dizisi, bu hafta ekranlara veda etti. Rating almadığı için erken final yaptığı söylenen dizi ile ilgili sosyal medyada övgü dolu yorumlar yapıldı.

Öğretmen, son haftasında #ÖğretmeneVeda etiketi de eklenerek 18 bin paylaşımla uğurlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir