Dijital dünyayı Digilup ile keşfedin…

0212 442 30 00

Burcu Özberk Tahtını Korudu

kadınoyunculardigilupweb

DigiLUP, sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncuları araştırdı.

MTM Medya Takip Merkezi Dijital Medya Listening Servisi DigiLUP verilerine göre, bu hafta sosyal medyada en çok Burcu Özberk konuşuldu. Afili Aşk dizisinde başrolü Çağlar Ertuğrul ile paylaşan Özberk, 312 Bin 714 sosyal medya paylaşımına konu oldu.

Özberk, geçen haftaya göre konuşulma adedini yaklaşık 80 bin paylaşım daha arttırdı. Oyuncuyla ilgili bu hafta en çok etkileşimi alan paylaşım, Afili Aşk dizisi 11. Bölüm tanıtımını içerdi.

Kimse Bilmez dizisinde başrolü Keremcem’le paylaşan Özgü Kaya, 11 Bin 731 sosyal medya paylaşımında konuşuldu ve zirve takibini sürdürdü. Geçen hafta 21 Bin paylaşımla 3. Sırada yer alan Kaya, bu hafta daha az konuşulmasına rağmen listede 1 sıra yükseldi.

Listenin 3. Sırasında yer alan Aybuke Pusat ise 7 bin 246 iletiye yansıdı. Her Yerde Sen dizisinde Selin Sever rolüyle sevilen oyuncu , geçen haftaya göre 1 basamak yükseldi.

Benim Tatlı Yalanım dizisinde başrolü Furkan Palalı’yla paylaşan Aslı Bekiroğlu’da yükselişe geçen oyuncular arasında… Bekiroğlu bu hafta 1.421 sosyal medya paylaşımına konu olarak, en çok konuşulan 4. Oyuncu oldu.

Erkenci Kuş dizisinin final yapmasından dolayı değerlendirmeye alınmayan oyuncular; Demet Özdemir ve Öznur Serçeler listede yer almazken, geçen hafta listede 10.sırada yer alan Ezgi Şenler ise bu hafta listeye giremedi.

Geçen hafta en çok konuşulan 10 oyuncu listesinde kendisine yer bulamayan Afilli Aşk dizisi oyuncusu Zeynep Tuğçe Bayat ise büyük bir çıkış yakalayarak 5.sırada kendine yer buldu. Biran Damla Yılmaz ve Zehra Yılmaz da bu hafta ilk 10 içerisinde yer alan oyunculardan oldu.