Hızla yeni özellikleri kullanıcılarıyla buluşturan Twitter, markalar için yeni bir uygulama geliştirdiğini duyurdu. Artık Twitter’da işletmelerin ve bağlı kuruluşlarının, kendilerini doğrulamaları ve ayırt etmeleri için “Blue For Business” özelliği olacak.

Twitter Blue for Business” abonesi olan bir marka veya şirket, kendi hesabına bağlı herhangi sayıdaki bireyi, işletmeyi ve markayı ana hesabına bağlayabilecek. Böylece, hesaplar mavi veya altın renkli onay işaretinin yanında ana şirketlerinin profil resminin küçük bir rozetine sahip olacak. Markalar artık platformdaki varlıklarını daha da farklı kılmak için yuvarlak yerine kare profil resimleri kullanabilecek.

Twitter’ın yeni uygulamasıyla eklenen ikinci simgenin amacı, işletmelerin kendi kuruluşları içinde, Twitter’da bir ağ oluşturmalarını sağlamak. Böylece işletmeler; liderlerini, markalarını, ekiplerini, bir ana hesaba bağlayabilecek.

Örneğin; aşağıdaki profilde göründüğü gibi, Twitter’ın destek hesabı olan @TwitterSupport hesabının yanında ana hesap @Twitter kullanıcı adı görülüyor. Ve bu ikona tıklandığında ana hesaba gidilebiliyor.

Twitter Blue For Business

Henüz bazı bölgelerde kullanılabilen Blue For Business özelliğinin, önümüzdeki yıl daha fazla kullanıcıya ulaştırılması bekleniyor.

DigiLUP ile dünyadaki tüm dijital medya verilerine hakim olabilirsiniz. Sosyal Medya, Web Siteleri, Bloglar Forumlar, Sözlükler ve Global Medya sonuçlarınızla ilgili bilgi almak için bizimle iletişime geçin; digilup@medyatakip.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir